Atmintinės verslui

Atmintinės pašarų tvarkymo ūkio subjektams:

 Ūkio subjekto įregistravimas pirminei pašarų gamybai

 Informacija pirminės pašarų gamybos ūkio subjektams

 Atmintinė ūkio subjektams, užsiimantiems augalininkyste

 Atmintinė ūkio subjektams, užsiimantiems gyvulininkyste

 

Gyvūnų užkrečiamųjų ligų atmintinės:

 10 klausimų apie kiaulių gripą

 Afrikinis kiaulių maras

 Mitai ir faktai arba 10 klausimų apie afrikinį kiaulių marą

 Kaip saugoti ūkį nuo afrikinio kiaulių maro?

 Simptomai, prevencija, likvidavimo priemonės

 Netapkite AKM platintoju

 Kiaulių gripas

 Klasikinis kiaulių maras

 Mėlynojo liežuvio liga

 Paukščių gripas

 Rekomendacijos dėl paukščių gripo keliamos rizikos

 Rekomendacijos paukštininkystės ūkiams, savo reikmėms auginantiems paukščius, medžiotojams ir keliaujantiems asmenims

 Snukio ir nagų liga

 Kaip saugotis pasiutligės?

Antimikrobinis rezistentiškumas / patarimai ūkininkams

 

Atmintinės veterinarijos gydytojams:

 Antimikrobinis rezistentiškumas

 Afrikinis kiaulių maras: aptikimas ir diagnostika. Vadovas veterinarams

 

Atmintinės maisto tvarkymo ūkio subjektams:

 Reikalavimai pirminiams augalinio maisto gamintojams

 Reikalavimai subjektams, siekiantiems auginti ir parduoti daigus

 Pats auginu, pats parduodu

 Prekybos maisto produktais teisinis reglamentavimas

 Maisto tvarkymo subjektų patvirtinimo ir registravimo reikalavimai

 Ką reikėtų žinoti apie šviežių vaisių ir daržovių kokybės reikalavimus

 10 žingsnių, norint atidaryti kavinę ar pradėti prekiauti maisto produktais

 Maisto tvarkymas renginių ar švenčių metu

 Kaip tinkamai gaminti maistą ir išvengti kryžminės taršos?

 Išvežiojamoji maisto produktų prekyba

 Maisto produktų prekyba kioskuose

 Maisto produktų prekyba parduotuvėse ar prekybos centruose

 Maisto produktų prekyba internetu

 Maisto produktų prekyba turgavietėse

 Vietinei rinkai mažais kiekiais gaminamų ir tiekiamų gyvūninio maisto produktų veterinarijos reikalavimų įgyvendinimo rekomendacijos

 Mažais kiekiais gaminamo ir tiekiamo galutiniams vartotojams maisto tvarkymo gairės

 Ką reikia žinoti įsirengiant kepyklą?

 Teiginių apie maisto produktų maistingumą ir sveikatingumą vartojimas

 Ką turime žinoti apie maisto produktų ženklinimą

 Rekomendacijos dėl maisto produktų ženklinimo užrašais „natūralus“ ir „Be E“ bei pan.

 Su maistu besiliečiančios medžiagos

 Gyvulių skerdyklų įrengimo ir jų skerdimo rekomendacijos

Atnaujinta:
2020-09-28
Atgal