Atmintinės pašarų tvarkymo ūkio subjektams:
Ūkio subjekto įregistravimas pirminei pašarų gamybai
Informacija pirminės pašarų gamybos ūkio subjektams
Atmintinė ūkio subjektams, užsiimantiems augalininkyste
Atmintinė ūkio subjektams, užsiimantiems gyvulininkyste
Gyvūnų užkrečiamųjų ligų atmintinės:
10 klausimų apie kiaulių gripą
Mitai ir faktai arba 10 klausimų apie afrikinį kiaulių marą
Kaip saugoti ūkį nuo afrikinio kiaulių maro?
Simptomai, prevencija, likvidavimo priemonės
Rekomendacijos dėl paukščių gripo keliamos rizikos
Antimikrobinis rezistentiškumas / patarimai ūkininkams
Atmintinės veterinarijos gydytojams:
Antimikrobinis rezistentiškumas
Afrikinis kiaulių maras: aptikimas ir diagnostika. Vadovas veterinarams
Atmintinės maisto tvarkymo ūkio subjektams:
Reikalavimai pirminiams augalinio maisto gamintojams
Reikalavimai subjektams, siekiantiems auginti ir parduoti daigus
Prekybos maisto produktais teisinis reglamentavimas
Ką reikėtų žinoti apie šviežių vaisių ir daržovių kokybės reikalavimus
10 žingsnių, norint atidaryti kavinę ar pradėti prekiauti maisto produktais
Maisto tvarkymas renginių ar švenčių metu
Kaip tinkamai gaminti maistą ir išvengti kryžminės taršos?
Išvežiojamoji maisto produktų prekyba
Maisto produktų prekyba kioskuose
Maisto produktų prekyba parduotuvėse ar prekybos centruose
Maisto produktų prekyba internetu
Maisto produktų prekyba turgavietėse
Mažais kiekiais gaminamo ir tiekiamo galutiniams vartotojams maisto tvarkymo gairės
Ką reikia žinoti įsirengiant kepyklą?
Teiginių apie maisto produktų maistingumą ir sveikatingumą vartojimas
Ką turime žinoti apie maisto produktų ženklinimą
Rekomendacijos dėl maisto produktų ženklinimo užrašais „natūralus“ ir „Be E“ bei pan.