3. Specialios paskirties maisto produktai
4. Kava, arbata
8. Aliejai, padažai, užgardai, prieskoniai
11. Kaimo turizmas
12. Prieskoniai, fermentinis actas, džiovinti vaisiai
13. Šaldyti negyvūniniai maisto produktai
14. Ūmių infekcinių žarnyno susirgimų protrūkių kontrolė
15. RVASVT principais pagrįsta savikontrolė negyvūninio maisto tvarkymo subjektuose
16. Džemai
17. Duonos ir pyrago gaminiai, kreminė, nekreminė / miltinė konditerija, miltiniai produktai
18. Cukrus, kakava, šokoladas, cukraus saldumynai
19. GMO
20. Nauji maisto produktai ir nauji maisto ingredientai
21. Maisto ir jo ingredientų apdorojimas jonizuojančia spinduliuote
23. Turgaviečių ir laikinųjų prekyviečių kontrolė
24. Mažais kiekiais surenkamų arbatžolių ir / ar prieskonių kontrolė
25. Geriamasis vanduo (tiekiamas)
26. Nealkoholiniai gėrimai (fasuotas geriamasis vanduo, šaltinio vanduo, natūralus mineralinis vanduo, stalo vanduo, gaivieji gėrimai, nektarai), gira, sultys
27. Pašarai
30. Ūkinių gyvūnų registravimas ir ženklinimas
31. Vartotojų skundai (ir maisto tvarkymo subjektų suskirstymas į rizikos grupes)
34. Bitynai
35. Pasiutligės valstybinė veterinarinė kontrolė
36. Šalutinių gyvūninių produktų valstybinė veterinarinė kontrolė
37. Gyvūnų vežėjų valstybinė veterinarinė kontrolė
38. Prekybos galvijais, kiaulėmis, arklinių šeimos gyvūnais, avimis ir ožkomis valstybinė veterinarinė kontrolė
39. Prekyba gyvūnų sperma (šunų, galvijų, kiaulių), kiaušialąstėmis ir embrionais (taip pat galvijų) bei jų importo valstybinė veterinarinė kontrolė
40. Cirko gyvūnų valstybinė veterinarinė kontrolė
41. Akvakultūros gyvūnų ir jų produktų, vandens gyvūnų ligų prevencijos ir gydymo valstybinė veterinarinė kontrolė
42. Gyvūnų, skirtų eksperimentiniams ir kitiems mokslo tikslams, laikymo, priežiūros ir naudojimo valstybinė veterinarinė kontrolė
43. Tam tikrų gyvūnų ir gyvūninių produktų valstybinė veterinarinė kontrolė
45. Medaus sektorius
48. Pieno sektorius
49. Gyvūnų, gyvūninių produktų, pašarų importo ir tranzito maisto ir veterinarinė kontrolė
50. Ūkinių gyvūnų gerovės reikalavimų kontrolė
51. Laukinių gyvūnų ženklinimo kontrolė, prekyba laukiniais gyvūnais
54. Prekyba gyvūnais augintiniais
55. Agresyvūs šunys
56. Gyvūnų augintinių ženklinimas ir judėjimas
59. Eksportuojamų galvijų gerovė
60. Negyvūninio maisto importas
63. Žuvininkystės produktų sektoriaus kontrolė
64. Kenksmingų likučių stebėsena
65. Su maistu besiliečiantys gaminiai ir medžiagos
66. Maisto priedų, fermentų, kvapiųjų medžiagų kontrolė
67. Mėsa
68. Teršalų likučių stebėsena augalinio maisto produktuose
69. Saugomos kilmės vietos nuorodos, saugomos geografinės nuorodos, garantuoti tradiciniai gaminiai