Patikrinimo aktų formos

1. Gyvūninio maisto tvarkymo subjekto patikrinimo aktas

2. Maisto, pašarų tvarkymo subjekto RVASVT sistemos audito aktas

3. Specialieji reikalavimai vykdant savikontrolės sistemos, diegiamos pagal GHP taisykles, auditą

4. Specialieji reikalavimai biocidinių produktų patikrinimui

5. Maisto produktų pervežimo paslaugas teikiančių maisto tvarkymo subjektų ir transporto priemonių, kuriomis vežami nefasuoti skysčio, granulių ar miltelių pavidalo greitai ir negreitai gendantys bei fasuoti greitai gendantys maisto produktai, patikrinimo aktas

6. Specialieji reikalavimai gyvulių skerdyklų patikrinimui

7. Specialieji reikalavimai smulkintos mėsos, ir/ar mechaniškai atskirtos mėsos, ir/ar mėsos pusgaminių, ir/ar mėsos gaminių gamybos subjekto patikrinimui

8. Valstybinės veterinarinės priežiūros įvertinimo aktas

9. Specialieji mėsos išpjaustymo, smulkintos mėsos ir mėsos pusgaminių gamybos reikalavimai mėsinių patikrinimui"

10. Specialieji reikalavimai paukščių ir kiškinių gyvūnų skerdyklų patikrinimui

11. Specialieji reikalavimai išpjaustytos šviežios mėsos (įskaitant naminių paukščių ir kiškinių mėsą) gamybos subjekto patikrinimui

12. Geriamojo vandens tiekimo subjekto patikrinimo aktas

13. Specialieji reikalavimai tikrinant šviežių vaisių, daržovių ir bulvių kokybę

14. Mažmeninės prekybos subjekto patikrinimo aktas

15. Laisvojo sandėlio, muitinės sandėlio, laikinojo prekių saugojimo sandėlio patikrinimo aktas

16. Specialieji reikalavimai maisto produktų ženklinimo patikrinimui

17. Mobilių maisto tvarkymo priemonių, laikinų patalpų (statinių), prekybos automatų patikrinimo aktas

18. Turgavietės patikrinimo aktas

19. Specialieji reikalavimai maisto produktų fasavimui

20. Viešojo maitinimo įmonės patikrinimo aktas

21. Viešojo maitinimo įmonės, kuri vykdo kulinarijos pusgaminių, gaminių, patiekalų pašildymo, kepimo ir pateikimo galutiniam vartotojui, gėrimų pardavimo vartoti vietoje ar šviežių sulčių barų veiklą, patikrinimo aktas

22. Reikalavimai pavieniams gręžtiniams šuliniams, kurių vanduo naudojamas maistui tvarkyti viešojo maitinimo įmonėse

23. Maisto tvarkymo reikalavimų kaimo turizmo paslaugos teikėjams patikrinimo aktas

24. VMVT protrūkių, kilusių dėl nesaugaus maisto, tyrimo klausimynas

25. Specialieji reikalavimai pieno gaminius gaminančiam pienininkystės ūkiui

26. Pieno perdirbimo įmonės patikrinimo aktas

27. Patikrinimo aktas dėl pieno supirkimo atnaujinimo

28. Pieno supirkimo subjekto patikrinimo aktas

29. Specialieji reikalavimai pieno produktams gamybos subjekto patikrinimui

30. Specialieji reikalavimai žuvininkystės produktų perdirbimo įmonės patikrinimui

31. Žvejybos laivo patikrinimo aktas

32. Žvejų, tiekiančių mažais kiekiais sugautas žuvis, patikrinimo aktas

33. Žuvininkystės produktų iškrovimo vietos, pirminio pardavimo aukciono, didmeninės prekyvietės patikrinimo aktas

34. Gyvų žuvų tvarkymo mažmeninės prekybos subjektuose patikrinimo aktas

35. Laukinių medžiojamų gyvūnų mažų mėsos kiekių tvarkymo patikrinimo aktas

36. Specialieji reikalavimai paukščių ir kiškinių gyvūnų skerdyklų ir šių gyvūnų mėsos išpjaustymo įmonių patikrinimui

37. Negyvūninio maisto gamybos subjekto patikrinimo aktas

38. Specialieji reikalavimai su maistu besiliečiančių medžiagų patikrinimui

39. Specialieji reikalavimai nealkoholinių gėrimų ir / ar sulčių gamybos subjekto patikrinimui

40. Specialieji reikalavimai tikrinant duonos ir pyrago, miltinės ir kreminės konditerijos gaminių gamybos subjektą

41. Maisto papildų prekybos subjekto patikrinimo aktas

42. Maisto papildų ženklinimo specialieji reikalavimai

43. Specialieji reikalavimai kiaušinių pakavimo subjekto patikrinimui

44. ŠGP tvarkymo subjekto RVASVT sistemos audito aktas

45. Papildomi alkoholinių gėrimų tvarkymo reikalavimai atliekant viešojo maitinimo įmonių valstybinę maisto kontrolę

46. Didmeninės prekybos subjekto/sandėlio patikrinimo aktas

47. Specialieji reikalavimai maisto produktų gamybai

48. Specialieji reikalavimai maisto priedų gamybos subjektų patikrinimui

49. Specialieji reikalavimai kvapiųjų medžiagų ir jų žaliavų patikrinimui

50. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjektams gamyboje naudojantiems maisto priedus

51. Reikalavimai su maistu besiliečiančių gaminių ir medžiagų gamintojų ir (ar) tiekėjų patikrinimui

52. Viešojo maitinimo įmonės patikrinimo aktas dėl informacijos teikimo vartotojams apie patiekalus

53. Ekologiškų maisto produktų ženklinimo specialieji reikalavimai

54. Vietinei rinkai mažais kiekiais gaminamų ir tiekiamų mėsos gaminių ir pusgaminių tiekėjų patikrinimo aktas

55. Paukščių ir kiškinių gyvūnų šviežios mėsos mažais kiekiais tiekėjų patikrinimo aktas

56. Vietinei rinkai mažais kiekiais gaminamų sumedžiotų medžiojamųjų gyvūnų mėsos tiekėjų patikrinimo aktas

57. Ūkio subjekto trūkumų šalinimo patikrinimo aktas

58. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjektui, tvarkančiam maisto produktą "Seinų / Lazdijų krašto medus", įregistruotą į saugomų kilmės vietos nuorodų / saugomų geografinių nuorodų registrą

59. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjektui, tvarkančiam  maisto produktą, įregistruotą į saugomų kilmės vietos nuorodų / saugomų geografinių nuorodų / į garantuoto tradicinio gaminio nuorodų registrą

60. Vaistinės patikrinimo aktas

61. Prekiautojo žemės ūkio ir maisto produktais patikrinimo aktas

62. Papildomi reikalavimai šviežių žuvų patikrinimui mažmeninės prekybos vietose

63. Nuotolinės prekybos maisto produktais patikrinimo aktas

64. Mažais kiekiais tiekiamų kiaušinių tiekėjo patikrinimo aktas

65. Specialieji reikalavimai kiaušinių gaminių gamybos įmonei

Atgal