Paieška

Kontaktai

Valstybinė maisto ir veterinarijos
tarnyba
Lietuvos Respublikos
Vyriausybės įstaiga
Biudžetinė įstaiga
Juridinių asmenų registras
Įstaigos kodas 188601279
Adresas: Siesikų g. 19,
LT-07170 Vilnius.
Tel. (8 5) 240 4361,
Faks. (8 5) 240 4362
El. paštas: vvt@vet.lt

Naujienų prenumerata

 


Europos maisto saugos tarnyba, parengė 2012 metų ataskaitą, kurioje atkreipiamas dėmesys į praeitais metais pasiektą pažangą pagrindinėse mokslo srityse, tokiose kaip rizikos vertinimo pagrindu organizuojamos mėsos patikros, cheminių medžiagų mišiniai ir su gyvūnų gerove susijusių rizikos veiksnių vertinimo gairės.  Ataskaitoje taip pat minima pažanga santykių su suinteresuotais subjektais, bendradarbiavimo su partneriais srityse bei stiprinant priemones, kurias institucija jau yra įdiegusi, skirtas jos mokslinio darbo savarankiškumui užtikrinti.

Daugiau informacijos rasite ČIA:

Prašome pasižiūrėti tris filmus, kuriuos sukūrė Europos maisto saugos tarnyba.

Listerijos: Watch the video on Listeria

Su maistu besiliečiančių medžiagos: Watch the video on Food Contact Materials

Rizikos aplinkai vertinimas: Watch the video on Environmental Risk Assessment

Visus anksčiau sukurtus filmus galite pasižiūrėti: Watch all Understanding Science videos



 

 

 Europos maisto saugos tarnyba pristatė trumpą filmuką apie jos vaidmenį dirbant maisto saugos klausimais

 

 
 

Naujienos

EFSA kvietimai teikti paraiškas ekspertams, norintiems prisijungti prie mokslinių grupių

2014-04-09 / Naujienos

EFSA ragina mokslo srities darbuotojus prisijungti prie jos rizikos vertinimo ekspertų komandų ir įnešti savo indėlį keičiant Europos maisto saugos sistemą. Paraiškų laukiama iš aukštos kvalifikacijos mokslininkų, turinčių patirties augalų sveikatos, genetiškai modifikuotų organizmų, pašarų, gyvūnų sveikatos ir gerovės, augalų apsaugos, maisto grandinės teršalų, biologinių pavojų ir mitybos srityse. EFSA atnaujina ne tik šiose srityse veikiančių aštuonių mokslinių grupių, bet ir Mokslo komiteto, sprendžiančio bendrus klausimus (pvz., rizikos vertinimo būdų ir naujų metodų derinimas), narių sudėtį.

Paskutinis atnaujinimas: 2014-04-18 22:43:31